En outfit för en kille

Kille Outfit 12 feb 2013

Killmodemode

Idag kände jag för o göra en outfit åt en killkompis. Han blev jätte glad när jag skickade den till honom. Outfiten passade hans image och stil jäkligt bra! Det är det som är så häftigt, att man med kläder kan skapa en identitet hos användaren. Självfallet måste personen som bär outfiten känna sig bekväm med den. Men det förmodar jag att alla gör, dvs väljer en outfit man känner sig hemma med. Om någon vill ha hjälp med en oufit får ni jätte gärna fråga mig. Då ska jag försöka se till att skapa en fin outfit till de som frågar. Först till kvarn är det som gäller :) Det enda du skulle behöva ge mig är dina mått och en kort beskrivning om din klädstil och vad outfiten ska användas till, dvs vardag/fest/bal, eller whatever. Helst skulle jag vilja se en bild på dig också, då kan jag göra ett jätte bra jobb. Skickar ni in det till mig ska jag se till att göra något jätte fint, helt gratis :) Tycker mode e så kul och inspirerande. Ps. skickar ni bild, kommer jag inte att publicera den på min blogg eller någon annanstans, så ni vet, bara om du vill så klart :) Kram så länge! :)

Ni som vill får självfallet också skapa outfits till mig, bara o länka dem bland kommentarerna :)

Det får jätte gärna vara street och klassiskt, för det e det jag gillar mest.

Länkarna till de olika affärerna till kill outfiten jag idag gjorde kommer nedan:

Skorna:http://www.asos.com

Väskan:http://www.my-wordrobe.com

Klockan:http://www.my-wardrobe.com

Jackan:http://www.liberty.co.uk

Scarfen:http://www.vanmildert.com

Jeansen:http://www.coggles.com

Tröjan:http://www.asos.com

Lycka till med nätshoppingen!

..

Jätte fin sommar klänning i spets!

Jätte fina sommar klänning!! Min kompis köpte den här jätte fina klänningen idag. Tycker den är jätte fin. Om man är solbränd så blir man desto finare i den. Eftersom hon har lite mer färg än vad jag har kommer den att sitta perfekt på henne tror jag. Skulle jag köpa den finns det risk att jag skulle smälta in i den för mkt, tror jag är lite för ljus för den :( Gullan, du kommer att bli jätte söt i den här super fina klänningen. Jag blev förvånad att den var så prisvärd. Den såg exklusiv ut när du visade mig det du hade köpt, tänkte att du hade lagt ut en bra slant för den men priset var ju endast 399 kr :)
Här kommer direktlänken till produkten: www.nelly.se

.

Dagens vinter outfit
Gjorde den här enkla outfiten bland reavarorna på www.asos.com. Mode kläder är så billigt just nu, så passa på att handla lite. Jag älskar reatiderna :) Önskar alla en härlig shoppingrunda på nätet så att ni gör lika fina klipp som jag gjort på senare!!!