.

Fina klackar som passar klänningen jätte fint

Den här bilden är jätte fin tycker jag! Skorna är klassiska och bär klänningen jätte fint. Speciellt när klänningen är kort, då lyfter skorna upp klänningen jäkligt fint. Om det finns någon som har mycket klassiska modebilder i svart och vitt får ni jätte gärna säga till vart dem finns, jag älskar sådana bilder. Imorgon är det fredag, är så glad för det. Den här helgen ska jag fota mina två vänner! Blir nog mycket svartvita modebilder på dem. Blir det massor med lyckade bilder hoppas jag att jag får tillåtelse att lägga upp dem här med :) Hoppas det går bra imorn för oss alla :)

.

Mode bilder från förr! :)

Fick inspiration från lite äldre modebilder :) Tycker jätte mycket om klassiska bilder. Som dem två övre bilderna skulle man kunna gå på en härlig fest med gammeldags dresscode. 40 tals modet är jätte fint tycker jag. Klassiskt! Mössor och hattar är jätte häftigt tycker jag, passar perfekt om man vill sticka ut bland mängden lite!

.

lite annorlunda & kaxig kavaj

Tycker den här kavajen är fin. Speciellt om man ska vara lite kaxig som sagt :) Jag hade på mig en
liknade för ett tag sen som jag köpte på www.ellos.se Fick ganska mycket kommentar om den,
många tjejer som tyckte den var jätte fin. Jag använde oxå ljusa jeans till kavajen, fast istället
för tjejen på bilden så hade jag jätte fin vit tight skjorta till. Rekommenderar det här plagget för
den som vågar vara lite annorlunda och självfallet vill vara fin!

.

Vilken häftig stil för en häftig kille :)

Jag tycker det här är så häftig stil. Jag älskar när modet är avslappnat och casual. Byxorna sitter jätte just. Det som jag gillar med sådan stil är att helheten ser så laidback ut. Skorna är jätte fina. Jag köpte liknade skor till min bror i julklapp i år, tyckte det passade hans stil jätte bra. han har liknade modestil som killen på bilden, kanske därför jag gillar det :) Jar har kollat vart man kan hitta någon liknande jacka/skjorta till våren men lyckas inte hitta något prisvärt. Om någon hittar ngt liknande plagg från en mode sajt är det bara att säga till. Jag skulle vilja tipsa brorsan om den isf :P (den fina tunna sommar jackan alltså).

.

Älskar smycken som är fina och enkla!

Hittade en jätte fint armband som jag tycker är jätte prisvärd. För 149 kr så kan man se ut som en jätte riktigt fin donna :)

Denna artikel hittar du på: www.edblad.com

.

Dagens outfit 24 jan 2013

Höstmode

Jag kände för att vara lite kreativ idag och skapade mig en jätte fin outfit. Skulle vilja bära dem här plaggen. Jag har matchat det bästa kläderna av säsongens mode. Jeansen, skorna och koftan är mina favorit kläder i outfiten. Jag ska snart starta apparelshopper.se där kommer ni kunna se mina outfits. Men eftersom jag smygstartar för mig själv så vill jag dela med mig av mina tankar om vad som är fint.

Om någon har lika fina outfit får ni jätte gärna lägga länkar till dem bland kommentarerna :

Det får jätte gärna vara street och klassiskt, för det e det jag gillar mest.

Länkarna till de olika affärerna får ni här, om det är så att ni skulle bli sugna på att handla lite från outfiten jag skapat :P

http://www.farfetch.com
http://www.frenchconnection.com
http://www.covetique.com
http://www.laredoute.se
http://www.dune.co.uk
http://uk.accessorize.com
http://www.coggles.com
http://www.selectfashion.co.uk
http://uk.accessorize.com

Lycka till med nätshoppingen!